dijous, 14 de març del 2013

Reflexió Final de Curs

Gairebé ja hem acabat el curset "L'àrea de Llengua i les TIC" i com a tasca final hem de realitzar una reflexió sobre el que hem après i l'impacte que pot tenir en la tasca real docent que realitzarem en un futur a partir de la finalització d'aquest curs... 

Personalment, m'ha resultat molt pràctic i funcional, cosa que valor molt a un curset d'aquestes característiques i és el que realment estic cercant quan realitzo una activitat formativa. He après a emprar eines com: bubbl, glogster, wordle... que em pareixen eines molt atractives pels infants de qualsevol edat (cosa que valor molt, ja que com a mestra d'Ed. Infantil a vegades em trobava que els continguts solen ser només aplicables a Ed. Primària o Secundària, i complicats pels més petits). 

Com que enguany també realitzo suport a medi a alguns alumnes amb certes dificultats d'aprenentatge i d'organització de la seva tasca, de 6è i de 3r de primària, estic utilitzant molt l'eina de Bubbl per fer amb ells mapes conceptuals d'alguns temes, cosa que em resulta molt útil i a ells els encanta, perquè un cop acabat, se'n van tots contents amb el seu mapa conceptual de colors a l'aula de referència; el mostren als tutors, als altres companys... i m'està donant molt bons resultats, perquè els utilitzen per estudiar i organitzar millor els continguts d'aquesta àrea.

En definitiva, m'ha agradat molt fer aquest curset i seguiré practicant!