dilluns, 25 de febrer del 2013

Comentari sobre les Activitats/Bloc d'un company/a

He estat consultant alguns del Blocs i mirant algunes de les activitats dels meus companys del curset "L'àrea de Llengua i les TIC" i m'ha cridat l'atenció l'activitat de video del Bloc http://mbardon18.wordpress.com/ . M'ha cridat l'atenció per dos motius, primer perquè jo havia pensat inicialment, fer una activitat igual sobre el mateix tema de la notícia. I segon perquè crec que està molt ben feta i plantejada, ja que parteix dels interessos dels infants per saber més coses sobre els fets actuals, i els aconteixements que desconeixen en un principi, com pot ser la notícia del meteorit a Rusia, que els crida molt l'atenció i que se'n parla per tot arreu.

diumenge, 3 de febrer del 2013

Reflexió sobre la implicació de les TIC a l'àrea de Llengua

A l'actualitat, la implicació de les TIC a totes les àrees educatives ja no és una simple idea, sino més que un fet. Penso que el seu ús a l'aula és molt positiu i funcional a nivell general, a totes les àrees.

Pel que fa a l'àrea de llengua, la varietat d'opcions i recursos que podem trobar tant a la xarxa com a d'altres recursos, és infinita i esta en creixement de forma permanent. La qüestió és saber triar adequadament els recursos que utilitzarem a l'aula, en funció dels objectius, continguts, i característiques de l'alumnat i dels recursos materials que tinguem al nostre abast.